Sport 29 Iulie 2009 15:09
Clubul Motherwell le cere suporterilor care vor face deplasarea in Romania, pentru meciul cu Steaua, sa se comporte civilizat, sa fie atenti la bunurile lor si sa bea doar apa imbuteliata, informeaza site-ul oficial al gruparii scotiene.
Fanii scotieni sunt sfatuiti sa fie prezenti la stadionul Steaua cu cel putin o ora inainte de inceperea partidei si sa mearga cu transportul in comun, deoarece taximetristii din Bucuresti practica tarife mari pentru turistii straini, relateaza NewsIn.

"Sunteti sfatuiti sa mentineti cel putin acelasi nivel de securitate personala ca in Marea Britanie. Trebuie sa fiti atenti la hotii de buzunare, in special in zonele aglomerate, mai ales in apropierea caselor de schimb, a hotelurilor, sau in transportul public, in special la aeroport. Lucrurile de valoare trebuie depozitate in seiful hotelului si ar fi bine sa aveti cu voi o copie a pasaportului", se mai arata pe site-ul clubului, unde se precizeaza ca ar fi bine daca fanii nu ar folosi cartile de credit din cauza posibilelor fraude.

"Autoritatile din Romania trateaza foarte serios infractiunile legate de droguri sau hartuire sexuala. Este interzisa fotografierea in aeroport sau a bazelor militare. Este mai bine sa cereti permisiunea inainte de a fotografia, de exemplu, cladiri oficiale sau masini de politie. Daca nu gasiti o toaleta publica, dati dovada de respect si cereti permisiunea sa folositi toaleta unui bar sau fast food",
se mai spune in comunicat.

Suporterii clubului sunt sfatuiti sa fie atenti la carutele si turmele de animale de pe drum, in special noaptea, in cazul in care vin in Romania cu autoturismul personal si sa nu consume alcool. Fanilor li se mai cere sa aiba asigurare medicala pentru a putea primi asistenta in Romania.

"Au existat multe cazuri de hepatita A in Romania si trebuie sa beti numai apa imbuteliata. In Romania s-au inregistrat si cazuri de imbolnavire cu virusul A(H1N1) si trebuie sa completati un formular la sosirea in tara", le-au mai transmis suporterilor oficialii formatiei scotiene.

Meciul dintre Steaua si Motherwell, din turul 3 preliminar al Liga Europa, va avea loc joi, de la ora 20:45.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.