Sport 28 Iulie 2009 17:04
Afectati de ratarea titlului si implicit a calificarii in Liga Campionilor, dar si de criza financiara, actionarii dinamovisti aplica masuri de recesiune.
Cei afectati direct sunt fotbalistii, ale caror salarii vor fi micsorate in sezonul viitor cu 10%, noteaza Libertatea. In cazul in care negocierile vor esua, exista chiar posibilitatea ca fotbalistii “rebeli” sa se desparta de Dinamo.

Primele de joc pentru victoria acasa - 1.500 € si 3.000 € pentru un meci castigat in deplasare - vor fi primite doar de titulari si de cele trei rezerve, care vor intra pe teren. De asemenea, in cazul in care Dinamo nu va castiga titlul, fotbalistii “alb-rosii” vor trebui sa returneze jumatate din suma totala a primelor de joc incasate de-a lungul sezonului. In plus, mai arata Libertatea, remuneratia pentru castigarea titlului va fi si ea micsorata: jucatorii ar primi 100.000 €, fara bonusurile cu care au fost obisnuiti pana acum.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.