Sport 28 Iulie 2009 13:22
Boxerul american Vernon Forrest, campion mondial la categoria super-mijlocie versiunea WBC, a fost ucis duminica de doi barbati care au incercat sa ii fure masina, informeaza presa americana, citata de AFP.
Boxerul de 38 de ani a fost agresat atunci cand isi umfla cauciucurile de la masina intr-o benzinarie. Cei doi agresori, care se pare ca nu cunosteau victima, au mers pana langa sportiv si au scos o arma pentru a-l ameninta. A urmat apoi un mic conflict intre cei trei, iar Vernon a fost impuscat mortal in cap si in spate, scrie NewsIn.

Vernon Forrest era campion mondial din luna septembrie a anului trecut, atunci cand si-a recuperat centura WBC dupa ce l-a invins la puncte pe compatriotul sau, Sergio Mora.

Boxerul avea un palmares impresionant in circuitul profesionist, el bifand in cariera 41 de victorii (29 prin KO) si doar 3 infrangeri. Pentru un timp el a mai detinut si centura mondiala WBC la categoria mijlocie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.