Sport 27 Iulie 2009 19:27
Presedintele executiv al clubului Dinamo, Cristian Borcea, a declarat la revenirea echipei din Portugalia ca este multumit de prestatia antrenorului Dario Bonetti, iar echipa va juca mult mai bine in campionat decat a facut-o in partidele amicale.
"Nu am aliniat niciodata aceeasi echipa in jocurile amicale. Cu Porto au lipsit Zicu si N'Doye. Am jucat cu o echipa care a atins sferturile de finala in Liga Campionilor, dar consider ca nu ne-am facut de ras. Sunt multumit de Bonetti. O sa vedeti ca in campionat lucrurile vor sta altfel si vom castiga", a spus Borcea, potrivit NewsIn.

Dinamo a revenit, vineri dupa-amiaza, din Portugalia, acolo unde a disputat un amical cu campioana FC Porto, meci care s-a incheiat cu victoria lusitanilor, scor 1-0.

Secundul lui Razvan Lucescu la echipa nationala, Bogdan Stelea, care i-a insotit pe ros-albi in Portugalia, a precizat ca echipa din Stefan cel Mare i-a lasat o impresie buna, insa nu poate nominaliza ce jucatori i-au placut.

"Bilantul din pregatiri nu este relevant, se poate intampla oricarei formatii sa piarda mai multe meciuri. Important e ca la jocurile din cupele europene, dinamovistii sa fie la capacitate maxima", a afirmat Stelea.

In alta ordine de idei, Stelea s-a referit si la calificarea Stelei in turul 3 preliminar al Ligii Europa, dupa dubla cu ungurii de la Ujpest: "Steaua are aceeasi sansa ca si Motherwell. Sunt diferente intre cele doua echipe, dar sunt doua meciuri si se poate intampla orice. Sper din tot sufletul ca Steaua sa se califice mai departe", a conchis fostul jucator al ros-albastrilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.