Sport 27 Iulie 2009 17:30
Jucatorii de la echipa a doua a Univeristatii Cluj au fost abandonati prin gari, dezbracati de haine sau lasati sa-si caute singuri echipe.
Potrivit sport.ro, urmasii lui Sabau sau Cocis, nu vor avea sansa sa ajunga in prima liga sau peste hotare, fiindca, urmand exemplul CFR-ului, “U” are de gand sa desfiinteze echipa a doua.

"Sunt sanse mari sa renuntam si noi la echipa a doua. Nu stiu inca"
, a dezvaluit noul actionar majoritar al lui "U", Florian Walter. Atat cei de la “U” II, cat si cei de la CFR II au aflat din presa ca echipele lor au sucombat.

"Am fost cu alti doi colegi la reunire, dar nu era nimeni. Altii au aflat din ziare ca echipa s-a desfiintat si ne-au anuntat si pe noi. De la club nimeni nu a suflat o vorba", povesteste Paul Darjan, fost jucator la CFR II.

Mai ghinionisti au fost 6 jucatori de la “U”, Matis, Botis, Kalman, Serban, Vadana si Costas, care au fost abandonati in gara Brasov dupa ce antrenorul Palilla a decis sa renunte la serviciile lor. Sefii le-au luat si hainele cu insemnele clubului, Costas fiind nevoita sa calatoreasca spre casa imbracat in pijama.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.