Sport 27 Iulie 2009 15:03
Brazilianul Rubens Barrichello, unul dintre cei mai vechi piloti din Formula 1, a afirmat, vineri, ca are dubii in privinta viitorului sau in acest sport, informeaza Reuters.
"Urmatorul sezon este prea departe acum. Iubesc acest sport, il fac de 17 ani", a spus pilotul in varsta de 37 de ani al lui Brawn GP.

"95% din mine imi spune sa continui, dar cinci procente imi spun: 'de ce sa o mai fac?' Este ceva la care ma gandesc, desi procentul este mic", a adaugat Barrichello, potrivit NewsIn.

Pilotul brazilian va disputa, potrivit statisticilor, cursa sa cu numarul 278 in Ungaria, fiind detinatorul acestui record. Barrichello a castigat noua Mari Premii, iar ultima victorie a inregistrat-o in China, in 2004, cand evolua pentru Ferrari.

Brawn GP este in prezent liderul clasamentului la constructori, iar colegul sau de echipa, Jenson Button, este pe primul loc in clasamentul pilotilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.