Sport 24 Iulie 2009 01:00
Finantatorul Stelei a declarat aseara dupa meciul cu Ujpest, ca este multumit de obtinerea calificarii in turul 3 si a precizat ca nu s-a temut in niciun moment ca ungurii ar putea sa ii elimine pe ros-albastri.
"Nu am avut niciun fel de emotii in niciun fel de situatie. Daca mai jucam 7 ani cu ei, nu ne bateau. Golul acela l-am luat asa, dintr-o prostie, pentru ca aveam 2-0 si eram relaxati. Jucatorii au avut o noapte nedormita, a fost un intreg scandal si aveau si un avantaj de doua goluri, iar asta, cu siguranta, a influentat jocul", a spus Becali la GSPTV.

Patronul Stelei nu a dorit sa se refere la incidentele care au avut loc in tribune intre fani, dar a tinut sa le reaminteasca suporterilor ros-albastri ca ar putea inchide peluzele, daca mai creeaza probleme. "In ceea ce priveste galeria si incidentele, nu ma bag, pentru ca nu e treaba mea. Daca au fost raniti, imi pare rau pentru ei, dar asta e situatia. O sa am o ultima discutie cu ei despre ceea ce se intampla. Ei pot sa ma injure, dar daca Steaua mai are de suferit din cauza lor, atunci voi inchide amandoua peluzele", a afirmat finantatorul, potrivit NewsIn.

Referitor la adversarul din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, scotienii de la Motherwell, Becali a precizat: "Daca le-au dat 8 goluri celor de la Flamurtari, inseamna ca sunt si ei ceva echipa, nu? Dar, nici Steaua nu este formatia aia albaneza".

Echipa antrenata de italianul Cristiano Bergodi s-a calificat aseara in turul 3 preliminar al Ligii Europa, dupa ce a trecut de ungurii de la Ujpest si in deplasare, scor 2-1. In tur, ros-albastrii s-au impus cu scorul de 2-0.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.