Sport 23 Iulie 2009 09:57
Delegatia Stelei si-a petrecut noaptea de miercuri spre joi in fata hotelului Sofitel din Budapesta, dupa ce autoritatile maghiare au inregistrat o amenintare cu bomba.
Putin dupa miezul noptii, autoritatile maghiare au evacuat etajul unu al hotelului in care sunt cazati stelistii, iar ulterior au evacuat tot hotelul pentru a verifica fiecare camera cu aparatura de depistat materiale explozive si caini. Intreaga operatiune a durat pana aproape de ora 5.00, timp in care jucatorii Stelei si ceilalti membrii ai delegatiei au stat in fata hotelului, au explicat surse din Jandarmeria Romana pentru NewsIn.

Alarma s-a dovedit a fi, insa, falsa.

Steaua urmeaza sa dispute astazi meciul retur cu echipa maghiara Ujpest.

Potrivit Prosport, strazile din apropierea hotelului sunt pline de fani ai lui Ujpest, care ataca masinile cu numarul de Romania. Oficialii Stelei ar fi instiintat observatorul partidei ca vor amanarea meciului si ca vor intocmi o cerere ce va fi trimisa la UEFA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.