Sport 23 Iulie 2009 14:30
Antrenorul roman Mircea Lucescu a primit din partea Ministerului Tineretului si Sportului din Ucraina titlul de antrenor emerit, fiind primul tehnician strain care primeste aceasta distinctie, informeaza site-ul gruparii.
Reprezentantii ministerului l-au vizitat aseara la spital pe antrenorul lui Sahtior si i-au oferit titlul de antrenor emerit al fotbalului ucrainean si un buchet de flori, informeaza NewsIn.

La eveniment a participat si sotia antrenorului roman, iar sursa citata mentioneaza ca Lucescu este primul antrenor strain care primeste aceasta distinctie din partea Ucrainei.

Mircea Lucescu s-a declarat fericit ca a putut ajuta fotbalul ucrainean, dupa ce sezonul trecut a castigat alaturi de Sahtior Cupa UEFA. Antrenorul roman a adaugat ca vrea sa revina cat mai repede la conducerea echipei, deoarece se simte mai bine dupa operatia suferita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.