Peste 200 de suporteri au asistat, marti, la primul antrenament efectuat de Dorinel Munteanu in calitate de antrenor-jucator la echipa CFR Cluj. Suporterii au afisat doua bannere pe care se putea citi: "Bine ai venit, Dorinel" si "Un vis devenit realitate: Dorinel Munteanu".

Fostul jucator al echipei Steaua a fost aplaudat la fiecare trecere prin fata tribunei 0, unde se aflau spectatorii. "Dorinel nu a fost o achizitie scumpa. Este modest, a cerut mult mai putin decat avea la Steaua", a spus patronul clubului CFR, Paszkany Arpad.

In tribuna oficiala s-a aflat si fostul tehnician al echipei, Aurel Sunda, care a fost numit director de achizitii in cadrul clubului. Dorinel Munteanu a semnat, marti, un contract de antrenor-jucator cu CFR Cluj valabil doua sezoane, avand ca obiectiv pentru editia 2006/2007 a Diviziei A clasarea in primele trei locuri.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.