Sport 21 Iulie 2009 19:46
Atacantul roman a declarat intr-o conferinta de presa sustinuta in cantonamentul de la Cortina d'Ampezzo, ca desi este de patru ani la Fiorentina, nu tine neaparat sa fie capitanul echipei.
"Este al patrulea sezon pe care il incep cu Fiorentina si sunt fericit ca ma aflu aici. Capitanul nostru, Dainelli, va stabili cine va fi al doilea purtator al banderolei, dar nu este important daca sunt sau nu capitan", a spus Mutu, potrivit Sport.ro.

Internationalul roman a mai afirmat ca Fiorentina este o echipa competitiva si considera ca formatia italiana va avea un sezon reusit. "Am spus mereu ca am mare incredere in aceasta echipa. Suntem competitivi si vom face lucruri bune in acest sezon. Sper sa fie un an stralucit pe plan intern, iar in Liga Campionilor vom da tot ce avem mai bun."

"Am multa dorinta de a juca si de marca, deoarece in sezonul precedent am evoluat destul de putin. Acum ma simt bine, genunchiul nu imi mai creaza probleme, pot sa ma antrenez normal si chiar sa joc in amicale", a mai spus Mutu.




Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.