Sport 21 Iulie 2009 17:08
Membrii Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA) au decis restructurarea loturilor B si C de arbitri pentru sezonul 2009-2010, renuntand astfel la 92 de cavaleri ai fluierului care "nu aveau perspective de promovare", informeaza site-ul CCA.
CCA a renuntat la o serie de centrali si asistenti care au oficiat la nivelul Ligilor a II-a si a III-a in sezonul trecut si care nu mai aveau "perspective de progres si promovare". Membrii CCA au tinut cont de regulamentele interne, dar si recomandarile UEFA si FRF, care sustin ca tinerii sa aiba sanse de afirmare. Forul condus de Aron Huzu a anuntat insa ca oamenii exclusi din loturile B si C pot deveni observatori, iar acest sens trebuie sa depuna o cerere pana la data de 27 iulie.

Potrivit NewsIn, printre arbitrii mai cunoscuti care au fost exclusi de pe listele CCA se numara Claudiu Bochis, Iosif Erdei, Stefan Erdei, Traian Marchis, Florin Marcu sau Adrian Midisan.

De asemenea, CCA a decis sa mai renunte la unii arbitri care nu vor indeplini criteriile de inaltime si greutate, aceste date urmand sa fie stabilite la vizita medicala pe care cavalerii fluierului o vor efectua miercuri la Centrul de Medicina Sportiva Bucuresti.

Lista nominala cu arbitrii exclusi o gasiti aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.