Sport 21 Iulie 2009 15:05
Antrenorul echipei FC Barcelona, Josep Guardiola, a declarat ca pentru formatia catalana ar fi mai bine ca atacantul Samuel Eto'o sa se transfere la o alta grupare, dar sustine ca se si poate insela in aceasta privinta, informeaza Marca.
"Este doar decizia mea. Este o chestiune de 'feeling' si eu simt ca ar fi cel mai bine pentru club daca Samuel ar pleca. Sunt convins de ceea ce spun. Daca ma pot insela in aceasta privinta? Poate ca da. Dar de aceea sunt aici, ca sa iau astfel de decizii. Nu sunt antrenor la FC Barcelona pentru a schimba oamenii, dar pot decide pe ce jucatori ma voi baza in sezonul viitor. Dupa tot ce am realizat impreuna, e timpul sa mai schimbam imaginea in vestiar si spun asta din experienta mea de jucator", a spus Guardiola, potrivit NewsIn.

Eto'o mai are contract cu gruparea spaniola pana in 2010, iar clubul i-a propus prelungirea contractului, dar acelasi salariu ca pana in prezent.a
Presa din Anglia a scris ca Manchester City este dispusa sa plateasca 30 de milioane de euro pentru transfer, dar fotbalistul nu a fost multumit de salariul saptamanal de 250.000 de lire sterline.

De asemenea, s-a vorbit si despre o trecere a lui Eto'o la Inter Milano in contul unui transfer al suedezelui Zlatan Ibrahimovici la campioana Spaniei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.