Fiindca la reunire au venit 33 de fotbalisti, „cainii” au avut nevoie de ambele vestiare

Sub comanda lui Ioan Andone, la Dinamo s-au strans ieri nu mai putin decat 33 de fotbalisti! Au lipsit doar portarii Bogdan Stelea (ca si transferat la Akratitos Atena) si Vladimir Gaev. Antrenorul Andone a anuntat ca va aborda sezonul viitor cu doar 25 de jucatori.

"Nu pot sa lucrez cu 34 de jucatori (n.r. - Gaev a fost invoit ieri). Sunt prea multi. Azi (n.r. - ieri) ne-am dezbracat in ambele vestiare. L-am folosit si pe cel al oaspetilor. Dinamo are cel mai valoros lot din Divizia A. Sezonul trecut n-am jucat ceea ce ne doream, desi calitatea ultimei editii de campionat a fost modesta. Pentru viitorul apropiat, as alege o calificare in grupele Cupei UEFA in detrimentul titlului in Divizia A", a punctat "Falcosul".

Si capitanul Florentin Petre sustine ca Dinamo are cel mai puternic lot din Divizia A. Noul presedinte executiv, Ioan Becali, n-a fost prezent la reunirea echipei.

Bratu, in casa noua

In acest moment, Dinamo are in lot noua atacanti! Ultimul venit, ex-rapidistul Florin Bratu, este apreciat de Andone: "Are calitati deosebite, dar a avut probleme de acomodare la Galatasaray si la Nantes. In curand va intra in atentia selectionerului". Bratu si-a vandut locuinta pe care o detinea in Giulesti si s-a mutat langa stadionul "Dinamo". "E fotbalist bun, dar e rapidist!", i-au reprosat fanii prezenti ieri la reunire lui "Bratone".

Olteanul Mihaita Plesan a fost aclamat: "Bravo, Banderas!" si "Bine ai venit, Mihaita!". El a declarat: "Daca doream, ma duceam la Steaua, dar eu am ales Dinamo". Crema elogiilor a adunat-o petrecaretul Dorin Semeghin: ""Seme", esti o forta!". Ianis Zicu, care a venit la reunire ascultand ultima melodie a Shakirei, a deschis ieri un cabinet stomatologic, iar Florentin Petre a glumit pe seama faptului ca romanii de la Sahtior Donetk s-au tuns zero acum doua zile: "Daca ma tund asa, o sa zica fiul meu, Patrick, ca a venit <>!". Octavian Chihaia, care are tatuat pe brat un cap de caine, crede ca "am venit la cel mai mare club din tara. E un pas important in cariera mea".

Trei antrenamente pe zi

Antrenamentul de ieri a avut o intensitate ridicata si a durat aproximativ o ora si jumatate. Pe pista stadionului s-a pregatit, in paralel, si atleta Ionela Tarlea. Tehnicianul Ioan Andone i-a anuntat pe jucatori ca, in perioada urmatoare, vor avea parte si de cate trei sedinte de pregatire pe zi! Timp de zece zile, programul de pregatire al "cainilor rosii" se va derula in cantonamentul de la Saftica.

Conflict cu fanii

Cristi si Vlad Munteanu, jucatori imprumutati sezonul trecut la FC National, au venit la reunire, dar nu doresc sa ramana la Dinamo. "De ce ai declarat ca nu vrei sa mai joci la Dinamo?", i-au reprosat suporterii lui Cristi, dupa antrenament. Babicu’ le-a raspuns, starnindu-i si mai tare: "Puneti-va in locul meu. Voua v-ar conveni sa frecati banca de rezerve?". Portarul se va lupta pentru postul de titular cu bosniacul Adnan Guso.

O situatie incerta are si Ioan Andone, care nu se afla in gratiile noului presedinte executiv, Ioan Becali. "Daca vreau sa plec, trebuie sa le dau bani din buzunar celor de la Dinamo! Asa ca... Se pare ca sunt scump pentru alte echipe. Am o suma de transfer foarte mare", s-a lamentat "Falcosul".


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.