Sport 20 Iulie 2009 14:22
Actionarul lui Dinamo, Cristian Borcea, a declarat ca transferul lui Marius Niculae la Terek Groznii nu se va mai perfecta, jucatorul urmand a reveni incepand de saptamana viitoare la antrenamentele echipei din Stefan cel Mare.
"Nu-l puteam transfera pe Marius Niculae pe orice suma la Terek Groznii. Jucatorul se va intoarce de luni in cantonamentul lui Dinamo. O sa fim mai puternici prin reintoarcerea lui Niculae, dar vor urma vremuri grele pentru club. Prin ratarea transferului, Dinamo pierde doua milionae de euro. Terek nu a vrut sa plateasca TVA-ul", a declarat Borcea, la Sport.ro.

Atacantul lui Dinamo, Marius Niculae, a parasit saptamana trecuta cantonamentul ros-albilor din Franta, pentru a merge sa negocieze contractul cu echipa cecena, relateaza NewsIn.

In alta ordine de idei, oficialul dinamovist a dat asigurari ca antrenorul italian Dario Bonetti va ramane in functie indiferent de rezultatele din pregatiri: "Sub nicio forma Bonetti nu este in pericol. Pe noi nu ne intereseaza rezultatele din meciurile amicale. Cu el pe banca va incepe Dinamo campionatul, indiferent de rezultatele din partidele de verificare", a conchis Borcea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.