Sport 20 Iulie 2009 13:14
Oficialii lui FC Barcelona au demarat negocierile cu reprezentantii lui Inter pentru achizitionarea internationalului suedez, Zlatan Ibrahimovici, care ar urma sa fie cedat la campioana Europei contra sumei de 35 milioane de euro, informeaza editia online a cotidianului Marca.
La intalnirea care a avut loc aseara au participat presedintii celor doua formatii, Masimo Moratti si Joan Laporta, dar si directorul sportiv al gruparii catalane, Tixi Begiristain, relateaza NewsIn.

Conform publicatiilor sportive din Italia si Spania, Inter incearca sa obtina in schimbul golgheterului sau din ultimul sezon semnatura atacantului camerunez Eto'o, dar si imprumutul pe un sezon al mijlocasului din Belarus, Alexander Hleb.

"Am finalizat transferul lui Maxwell, iar apoi am discutat despre prosibilitatea achizitionarii lui Hleb. Desigur, am vorbit si despre alte lucruri, deoarece noi suntem interesati de Eto'o, iar ei de Ibrahimovici",
a spus patronul campioanei din Serie A, Moratti.

Oficialii celor doua parti au mai discutat in urma cu aproximativ o luna despre posibilitatea unui schimb Ibrahimovici-Eto'o.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.