Sport 17 Iulie 2009 20:10
Clubul Steaua a decis, joi, cu doar 3 ore inainte de startul partidei cu Ujpest, sa deshida 3 case de bilete de la stadion si sa vanda in continuare tichete, desi formatia din Ghencea nu mai avea voie sa faca acest lucru din cauza masurilor de securitate.
"Joi dimineata a avut loc sedinta tehnica la care au participat reprezentantii celor doua cluburi, delegatul UEFA si Jandarmeria, iar recomandarea a fost ca in ziua meciului sa nu se mai vanda bilete. Acum insa am constat cu stupoare ca acest lucru se intampla, dar nu avem ce face. Vom intocmi un raport catre delegatul UEFA, iar dansii vor decide ce vor face mai departe. Din cate stiu, Steaua va fi amendata, dar aceste sanctiuni pecuniare sunt destul de consistente. Ei si-au asumat un risc si trebuie sa plateasca", a declarat, pentru NewsIn, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei, Marius Militaru.

La stadionul Steaua au fost deschise 3 case de bilete, iar doritorii au putut achiziona tichete pentru jocul cu ungurii de la Ujpest, dar in cele din urma oficialii ros-albastrilor au decis sa intrerupa comercializarea biletelor.

Clubul Steaua a anuntat miercuri ca, in urma masurilor impuse de fortele de securitate, casele de bilete ale stadionului vor fi inchise in ziua meciului cu Ujpest, dar, in acelasi timp, a prelungit programul de miercuri pana la ora 23:30. Pana la inchiderea caselor de bilete, Steaua vanduse aproximativ 20.000 de tichete.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.