Sport 16 Iulie 2009 14:28
Clubul a anuntat ca, in urma masurilor impuse de fortele de securitate, casele de bilete ale stadionului vor fi inchise in ziua meciului cu Ujpest, pentru care ros-albastrii au vandut 6.000 de tichete in prima zi.
Steaua a precizat ca programul caselor de bilete pentru astazi a fost prelungit, astfel incat aceastea se vor inchide la ora 23:30 si nu la 20:00 asa cum se anuntase initial. De asemenea, abonamente se vor putea face pana la ora 16:00, iar locurile ramase vacante vor fi scoase imediat la vanzare pentru restul spectatorilor, informeaza NewsIn, citand site-ul gruparii din Ghencea.

Clubul Steaua a mai tinut sa atraga atentia ca fanii care vor veni la meciul cu Ujpest nu vor avea voie sa intre pe stadion cu umbrele.

Partida dintre Steaua si Ujpest din prima mansa a turului 2 preliminar al Ligii Europa se va disputa joi, de la ora 20:30.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.