Sport 16 Iulie 2009 15:44
Nu mai putin de 21 de persoane au fost ranite dupa ce au fost lovite de un fulger, marti seara, pe un teren de fotbal, in timp ce asistau la o partida amicala in localitatea Loeben, informeaza presa austriaca, citata de AFP.
Dintre cei loviti de fulger, trei oameni au fost grav raniti si se afla sub supravegherea medicilor, conform politiei. Cu toate aceastea, reprezentanti ai Crucii Rosii au precizat ca niciunul dintre cei 21 de raniti nu se afla in stare grava si toti isi vor reveni fara probleme, informeaza NewsIn.

Din cate se pare, fulgerul a lovit langa una dintre cele doua porti, lucru care explica faptul ca multi dintre raniti sunt jucatori de fotbal. Ranitii nu au fost transportati imediat la spital, pentru ca furtuna puternica nu a permis elicopterelor medicale sa decoleze si sa vina la stadion.

Toti cei 21 de raniti erau barbati si, in cele din urma, au fost transportati la spitale din apropierea stadionului unde au primit ingrijiri medicale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.