Sport 15 Iulie 2009 18:32
Finantatorul echipei FC Arges, Cornel Penescu, solicita Inaltei Curti de Casatie si Justitie stramutarea de la Tribunalul Arges la o alta instanta, egala in grad, a dosarului in care e trimis in judecata pentru fapte de coruptie.
Inalta Curte urmeaza sa ia in discutie cererea de stramutare pe 26 august. Curtea Suprema a fixat si un termen pentru 12 august pentru a se discuta suspendarea judecarii dosarului de la Tribunalul Arges, dar aceasta este lipsita de obiect, in conditiile in care tribunalul a fixat termen al procesului pentru luna septembrie.

"In principiu, s-a facut referire in cerere la dusmaniile locale. Spre exemplu, ziarul Top, care ii apartine lui Cornel Penescu, a publicat, in urma cu ceva timp, un serial foarte dur in legatura cu averile judecatorilor din Arges, precum si cu cumetriile acestora si toate celelalte legaturi", au declarat, pentru NewsIn, surse apropiate omului de afaceri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.