Sport 13 Iulie 2009 15:52
Mijlocasul brazilian sustine ca valoareaza suma de 67 de milioane de euro, pe care Realul a platit-o pentru el, la fel cum portughezul Cristiano Ronaldo valoreaza 94 de milioane.
"Daca Real Madrid a decis sa plateasca acesti bani pe noi, inseamna ca atat valoram. Am demonstrat acest lucru in ultimii ani prin fotbalul prestat de noi. Practicam un sport in care sunt sume mari de bani si meritam aceasta investitie", a spus Kaka, citat de NewsIn.

Real Madrid a platit 94 de milioane de euro pentru atacantul portughez Cristiano Ronaldo si aproximativ 67 de milioane de euro pentru mijlocasul brazilian Kaka. Ronaldo, cel mai scump fotbalist din istorie, a afirmat, la randul sau, ca valoreaza mai mult decat suma platita de Real in schimbul sau.

Kaka a adaugat ca isi doreste sa castige un trofeu la noua sa echipa si a fost foarte emotionat in momentul in care a fost prezentat pe stadionul Santiago Bernabeu, in fata a aproape 50.000 de suporteri.

"Vreau sa fac istorie, precum Di Stefano sau Zidane. Vorbesc mereu cu Dumnezeu inaintea meciurilor, este o obisnuinta pentru mine", a mai spus Kaka, cunoscut ca fiind unul dintre cei mai credinciosi fotbalisti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.