Sport 13 Iulie 2009 10:08
Dupa un spectacol de muzica si lumini s-a trecut la prezentarea propriu-zisa a jucatorilor. Fotbalistii au fost anuntati pe rand urmand a saluta galeria. Cel mai aplaudati fotbalisti au fost Ghionea, Goian, Petre Marin, Toja si antrenorul Cristiano Bergodi, al carui nume a fost scandat de spectatori
De altfel, tehnicianul Bergodi si capitanul echipei, Sorin Ghionea, au incheiat prezentarea lotului stelist, care va evolua in sezonul viitor cu urmatorul lot:
  • Portari: Zapata (1), Tatarusanu (12), Lungu (33);
  • Fundasi: Goian (3), Golanski (4), Rada (5), Tudose (15), Baciu (17), P. Marin (18), Ghionea (24), Ducu Ninu (31);
  • Mijlocasi: Szekely (7), Grzelak (10), Toja (14), Nicolita (16), A. Ionescu (19), Ochirosii (21), Bicfalvi (26), Onicas (25);
  • Atacanti: Surdu (11), B. Stancu (28), Kapetanos (9), Bibiskov (99).

Polonezul Grzelak a primit tricoul cu numarul 10, in timp ce bulgarul Bibiskov va evolua cu numarul 99. La capitolul schimbari de numere se afla Kapetanos, care a preluat numarul 9 de la Semedo, si Surdu, care dupa revenirea de la FC Brasov a renuntat la numarul 84, preluand tricoul cu numarul 11.

Nigerianul Ifeanyi Emeghara, accidentat de aproape doi ani, a renuntat la numarul 13 si a optat pentru 30, pe care l-a folosit in sezonul trecut Tiago. De altfel, acesta nu a participat la eveniment, in aceeasi situatie fiind si fundasul Daniel Balan.

Spectacolul de prezentare a fost urmat de un meci amical cu echipa turca Genclerbirligi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.