Sport 10 Iulie 2009 21:01
Echipele ameninta iar cu o competitie paralela, dupa ce FIA le-a anuntat ca nu au drept de vot asupra regulamentelor.
Doar doua saptamani de pace au fost in Formula 1, pentru ca liniile frontului sa se retraseze, cele opt echipe care fac parte din FOTA pornind o noua ofensiva impotriva FIA, relateaza Cotidianul. Noul semnal de lupta a fost dat dupa ce managerii team-urilor au fost informati ca nu vor avea drept de vot in ceea ce priveste regulamentele tehnice si sportive. In plus, Charlie Whiting, directorul de curse al FIA, a infirmat intelegerea din 24 iunie si a subliniat ca echipele din FOTA nu sunt inscrise in sezonul 2010 al F1. In semn de protest, reprezentantii scuderiilor au decis sa paraseasca intalnirea care a avut loc la Nurburgring, locul unde duminica (ora 15.00, in direct la TVR 1) se va disputa a noua etapa din Campionatul Mondial, ei repunand pe tapet ideea organizarii in 2010 a unei competitii paralele.

Pe de alta parte, cele trei echipe noi acceptate in sezonul viitor al F1, Manor, USF1 si Campos, vor avea drept de vot asupra regulamentelor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.