Sport 10 Iulie 2009 17:43
Editia din 2011 a Campionatului Mondial de handbal masculin va avea loc in Suedia, dupa ce presedintele Federatiei Internationale (IHF) si cel al Federatiei din Suedia au semnat acordul pentru organizarea turneului, informeaza site-ul IHF.
Presedintele IHF, Hassan Moustafa, si cel al forului suedez, Hans Vestberg, au anuntat ca editia din 2011 a turneului final va avea loc in luna ianuarie, datele exacte urmand sa fie stabilite in perioada urmatoare, informeaza NewsIn.

"Vom lucra foarte bine impreuna cu Federatia suedeza, iar turneul final va fi bine organizat", a spus Moustafa, care a fost completat de Hans Vestberg: "Acest contract pe care l-am semnat inseamna foarte mult pentru o buna organizare a turneului".

Primele bilete pentru meciurile de la Campionatul Mondial vor fi puse in vanzare in toamna anului 2009. Apoi, o alta serie de tichete va fi vanduta in primavara anului 2010, restul urmand sa fie scoase la vanzare imediat dupa ce va avea loc tragerea la sorti a grupelor pentru turneul final.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.