Sport 10 Iulie 2009 15:34
Reprezentantii Ligii Profesioniste de Fotbal vor inspecta in perioada urmatoare toate stadioanele echipelor din Liga I, pentru a verifica daca infrastuctura acestora este conforma cu cerintele cuprinse in manualul de licentiere al UEFA.
Mircea Calin (referent competitii), Sorin Satmari (director de imagine) si Adrian Ionescu (referent competitii si ofiter de presa) au fost impartiti dupa zonele geografice si vor inspecta toate stadioanele, informeaza NewsIn.

Fiecare dintre cei trei va avea la dispozitie cate un formular tip primit din partea UEFA prin intermediul Comisiei de Licentiere al FRF, unde va bifa stadiul in care se afla infrastuctura stadioanelor (vor fi verificate nocturnele, dimensiunile stadioanelor, turnichetii, vestiarele, etc.).

In cazul in care echipele nu indeplinesc anumite criterii legate de infrastuctura ele vor primi din partea reprezentantilor LPF un termen pentru remedierea deficientelor. Un caz aparte il reprezinta formatiile nou-promovate in Liga I, care au la dispozitie un an pentru a pune la punct infrastuctura.

In alta ordine de idei, luni, la sediul LPF va avea loc o intalnire a observatorilor pentru meciurile din Liga I, urmand sa se discute despre noul sezon al Ligii I si despre masurile care trebuie luate in cazul in care la meciuri vor aparea probleme. De asemenea, se va discuta si despre noile reglementari implementate de UEFA la ultimul Comitet Executiv, care permit arbitrilor sa intrerupa meciurile in cazul unor manifestari rasiste ale spectatorilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.