Sport 10 Iulie 2009 16:19
Jucatorul lui FC Barcelona, Lionel Messi, a castigat trofeul Alfredo di Stefano, oferit de cotidianul Marca celui mai bun fotbalist al sezonului in Primera Division.
Argentinianul este al doilea castigator al trofeului, dupa ce in sezonul 2007-2008 a fost decernat capitanului lui Real Madrid, Raul. Messi a fost votat drept cel mai bun jucator al sezonului, iar trei din primii patru clasati evolueaza la gruparea catalana.

Pozitia secunda a fost ocupata de Andres Iniesta, iar Xavi Hernandez s-a clasat pe patru, in timp ce pe locul 3 a terminat Diego Forlan, de la Atletico Madrid, informeaza NewsIn.

Presedintele juriului a fost chiar Alfredo di Stefano, care a catalogat drept "extraordinar" jocul prestat de argentinian. "A fost cel mai bun an al lui Messi", a mai spus Di Stefano, care a adaugat ca spera ca la finalul sezonului viitor sa premieze un jucator de la Real.

Juriul a fost compus din 14 membri, iar fiecare a ales 3 jucatori, care au primit un punct, doua sau trei. Messi a acumulat cu 12 puncte mai mult decat Iniesta, 21 fata de Forlan si 23 fata de Xavi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.