Sport 10 Iulie 2009 12:48
Clubul Steaua a prezentat astazi echipamentele pentru sezonul 2009-2010, Sorin Ghionea, Banel Nicolita si Petre Marin fiind cei care au imbracat noile tinute de joc de ale ros-albastrilor.
Pentru meciurile pe care Steaua le va disputa pe teren propriu in Liga I echipamentul a fost prezentat de capitanul Stelei, Sorin Ghionea. Acesta va fi compus dintr-un tricou albastru cu mai multe dungi verticale rosii pe fata, sort si jambiere albastre. In cazul partidelor din cupele europene, singura diferenta va fi ca sortul o sa aiba culoarea rosie, informeaza NewsIn.

Pentru jocurile din deplasare, echipamentul va ramane la fel ca in sezonul trecut (verde fosforescent), singura diferenta fiind felul in care vor arata cifrele de pe spate, fiecare urmand sa aiba pe ea sigla Stelei. Acest rand de echipament a fost prezentat de mijlocasul Banel Nicolita.

In premiera, Steaua are si un al treilea echipament de joc pentru meciurile din deplasare si din Cupa Romaniei, care va fi de culoare rosu inchis, iar pe manecile tricourilor vor fi doua dungi albastre. Fundasul veteran din lotul Stelei, Petre Marin, a fost cel care a prezentat acest echipament.

La prezentarea echipamentelor au participat din partea ros-albastrilor presedintele si vicepresedintele Stelei, Valeriu Argaseala si Iulian Ghiorghisor, dar si Bobi Durbaca, directorul de marketing al clubului. Presedintele formatiei din Ghencea a dezvaluit ca a fost deja la Amsterdam si ales modelele de echipament pentru sezonul viitor.

Reprezentantii firmei Nike, cea care produce echipamentele, au precizat ca acestea sunt deja in magazine unde pot fi achizitionate de doritori, singurul care nu poate fi cumparat deocamdata fiind al treilea rand de echipamente, care va fi introdus in magazine in maxim o saptamana.
Pe de alta parte, a fost prezentata si noua minge oficiala a sezonului 2009-2010 a Ligii I, balon cu care Banel Nicolita a facut cateva jonglerii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.