Sport 9 Iulie 2009 18:10
Clubul de fotbal CFR Cluj a renuntat sa mai sustina echipa a doua, a anuntat astazi presedintele Iuliu Muresan, care a explicat ca fosta campioana nu avea nimic de castigat de pe urma unei formatii care activeaza in Liga a III-a.
"Am renuntat la echipa a doua, pentru ca era o investitie care nu avea sens. Nu puteam trimite jucatori de la prima echipa sa joace in Liga a III-a si nici nu puteam aduce fotbalisti de acolo, pentru ca e prea mare diferenta. Nu din cauza lipsei banilor am luat aceasta decizie, deoarece aceasta echipa nu ne costa prea mult, jucatorii de acolo aveau salariul mediu pe economie", a declarat pentru NewsIn, presedintele lui CFR Cluj, Iuliu Muresan.

Oficialul clujean a explicat ca jucatorii de la CFR II vor deveni liberi de contract. "Deocamdata nu a venit nimeni sa se intereseze de vreun jucator, ceea ce spune multe despre valoarea lor", a mentionat Iuliu Muresan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.