Sport 9 Iulie 2009 13:03
Cluburile Steaua si Bursaspor au ajuns la un acord pentru transferul mijlocasului Florin Lovin, iar suma de transfer s-ar ridica la circa 400.000 de mii de euro, scrie presa din Turcia.
"Bursaspor a ajuns la un acord cu Steaua Bucuresti pentru transferul lui Florin Lovin. Suma care ar urma sa fie platita pentru jucatorul de 27 de ani ar fi de circa 400.000 de euro, iar gruparea turca trebuie sa se mai inteleaga cu jucatorul. Romanul este un jucator experimentat cu peste 100 de meciuri pentru Steaua, dar si cu mai multe partide la activ in Liga Campionilor", mentioneaza sursa citata, potrivit NewsIn.

Florin Lovin a ajuns la Steaua in anul 2005 de la FCM Bacau, dar in ultima perioada a intrat in dizgratia patronului Gigi Becali. Mai mult, dupa numirea italianul Cristiano Bergodi pe banca stelistilor, acesta l-a anuntat pe mijlocas ca nu va avea nevoie de serviciile lui. Patronul Stelei a anuntat ca nu vrea niciun ban pentru transferul lui Lovin, dar echipa interesata trebuie sa plateasca 400.000 de euro lui Dumitru Sechelariu, presedintele de onoare de la FCM Bacau, pentru ca acesta detine o parte din drepturile federative al jucatorului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.