Sport 9 Iulie 2009 12:47
Tenismenul iberic Rafael Nadal a scris pe site-ul sau personal ca vestea decesului jucatorului francez de tenis Mathieu Montcourt la varsta de 24 de ani l-a socat, amintind faptul ca il stia pe acesta din copilarie, cand jucau impreuna in competitii la juniori.
Nadal isi incepe declaratia de pe site in limba franceza, amintind de prietenia care il lega de tenismenul din hexagon. "Mon ami Mathieu Montcourt. In aceasta dimineata m-a trezit una din cele mai urate vesti pe care le poate primi un om. Am auzit ca prietenul meu Mathieu Montcourt a murt si inca sunt in stare de soc, nu pot sa cred. L-am cunoscut pe Mathieu de cand eram copii, am jucat amandoi in competitiile pentru copii: Micul As, Copa Borotta, dar si in competitii cand am devenit tenismeni profesionisti. Cand o persoana dispare asa, cand se intampla asa ceva, realizezi unde esti si apreciezi perspectiva vietii tale, castigand sau pierzand un meci, sa nu participi la o competitie si tot ce se intampla. Asta e pierderea unui baiat care avea doar 24 de ani si care era sportiv. El nu va juca alaturi de noi din nou", scrie Nadal pe site-ul sau, potrivit NewsIn.

Tenismenul francez, Mathieu Montcourt, in varsta de 24 de ani, a fost gasit mort in apartamentul sau din Paris, cauzele decesului nefiind clare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.