Sport 8 Iulie 2009 20:01
Gruparile din Liga I au facut o plangere catre primul-ministru in care cer ca fotbalistii sa poata fi platiti in continuare prin conventii civile.
Directorul economic al FC Dinamo, Marian Albu, a declarat ca gruparile din Liga I intentioneaza sa dea in judecata Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) pentru ca solicita taxe conform Codului muncii, fara a lua in seama o ordonanta care reglementeaza Legea sportului, scrie Cotidianul.

"Ca in orice litigiu vom merge in instanta. Iar in instanta poate sa dureze un an, doi, trei... Eu m-as gandi la finalitatea acestei orgii de abuz si la alte actiuni ale cluburilor cu statul de parte vatamata. Nu numai cetatenii care sunt in sistemul privat au pe rolul unor instante chestiuni legate de abuz, sunt si functionari ai statului. In instanta fiecare club actioneaza ca atare, nu va fi un proces intentat de LPF. Fiecare club va actiona in parte ANAF-ul", a spus Albu intr-o conferinta de presa organizata la finalul Adunarii Generale a LPF in cadrul careia Dumitru Dragomir a anuntat ca viitoarea editie de campionat a Ligii I va fi amanata din cauza "abuzurilor" ANAF.

Mai multe detalii aici.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.