Sport 8 Iulie 2009 19:46
Jucatorii stelisti se declara socati de moartea fotbalistului Mihai Baicu, iar Dorin Goian si Romeo Surdu, care l-au avut coleg la Foresta, respectiv FC Brasov, refuza sa creada ca atacantul de 33 de ani a incetat din viata.
"Mihai Baicu a fost unul dintre cei mai puternici atacanti romani pe care i-am vazut. Cred ca perioada sa de glorie a fost pe vremea cand evolua la Foresta, unde l-am avut coleg si unde a inscris foarte multe goluri. Era un baiat extraordinar si nu pot sa cred ca nu mai este printre noi. Dumnezeu sa-l odihneasca!", a declarat Dorin Goian, marti, pentru site-ul oficial al formatiei din Ghencea.

Un alt stelist care l-a avut coleg pe Baicu, atacantul Romea Surdu, a adaugat: "L-am cunoscut destul de bine pe Baicu. Era un varf excelent si un om bun. Sunt trist sa aflu ca s-a stins. Transmit condoleante familiei sale".

Potrivit NewsIn, fostul fotbalist Mihai Baicu a decedat luni, 6 iulie, la vasta de 33 de ani, dupa ce a suferit un atac de cord in urma unui meci pe care l-a jucat alaturi de prieteni pe un teren din apropierea Complexului Sportiv Steaua. Mihai Baicu a evoluat, de-a lungul carierei, la FC National, Dacia Unirea Braila, FC Arges, Chindia Targoviste, Foresta Suceava, AC Citadella, US Cremonese, FC Brasov, FC Ghimbav, Farul Constanta si Ceahlaul Piatra Neamt.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.