Sport 8 Iulie 2009 14:46
Aflat in vacanta la Monte Carlo, patronul Stelei spune ca a ales sa-si petreaca concediul pe Coasta de Azur pentru ca in tara este vanat de mass-media mai ceva ca Michael Jackson
"Daca aici, la atatia mii de kilometri ma suna din tara televiziunile si ziaristii de nu stiu cate ori pe zi, va dati seama, daca eram la noi, nu as fi avut parte de liniste. De aceea am ales Monte Carlo. Acum il inteleg si eu pe saracul Michael Jackson. Oriunde mergea era haituit, nu putea sa bea o cafea linistit. Cam asa si cu mine", a declarat Gigi Becali in exclusivitate pentru Cancan.

Becali a prezentat situatia din Principatul Monaco, unde justitia nu este corupta, iar hotii sunt pedepsiti exemplar, in antiteza cu legea din Romania, care "ii protejeaza pe infractori si le permite sa umble liberi" . "Asta e oftica mea cea mai mare", a explicat patronul Stelei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.