Sport 6 Iulie 2009 00:00
Fanii lui Dinamo au lansat un atac dur la adresa actionarilor, carora le-au cerut sa plece din 'Groapa'
Primul amical al lui Dinamo din era Bonetti s-a dovedit a fi un fiasco total. "Cainii rosii" au pierdut sam­ba­ta, la Saftica, scor 2-4 (1-2) cu nou-pro­mo­vata Astra Ploiesti, iar suporterii au luat foc. Dupa meci, aceastia au venit in "Groapa" si au afisat mai multe bannere cu mesaje dure la adresa actionarilor.

Daca directorul tehnic Cornel Dinu a spus ca rezultatele din amicale nu conteaza, directorul executiv Cristian Borcea a promis suporterilor o intalnire la revenirea echipei din turneul din Franta. In acest context, Ion Marin a fost deja anuntat ca l-ar putea inlocui pe Dario Bonetti. Italianul ramane doar daca scoate rezultate in Franta si daca duce echipa in grupele Europa League.

Desi se parea ca ama­raciu­nea ratarii titlului si, implicit, a prezentei in grupele UEFA Champions League, a mai trecut, mai ales ca Borcea si-a anuntat revenirea langa echipa, amicalul cu Astra a reaprins protestele fanilor dinamovisti.

Acestia au afisat mai multe bannere la stadion, cu mesa­je clare catre sefi: "Acte, circ si scenarii OTV-iste, arsenalul conducerii dinamo­viste", "Un <<securist>>, un <<butelist>> si un <<santierist>> au ucis spiritul dinamovist", "Nu aveti nici o ratiune, stra­tegia voastra e obscura! Plecati cu totii... dinamovisti de conjunctura!" si "Plecati, nu veti fi regretati!".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.