Sport 6 Iulie 2009 23:56
Presedintele FRF vrea sa-si afle turnatorii si nu are habar la cine s-a referit presedintele LPF atunci cand a vorbit despre antrenorul care l-a turnat pe Iordanescu la Securitate.
Mircea Sandu, presedintele FRF, a declarat ca nu se poate supara pe Gheorghe Popescu in urma insinuarilor privind faptul ca cineva din cadrul federatiei doreste sa ii sifoneze imaginea, dupa ce in presa au aparut informatii despre o presupusa colaborare cu Securitatea.

"S-au intamplat cateva evenimente. Nu am absolut nici o legatura si nici FRF nu are, asa cum s-a insinuat, cu dezvaluirile in ceea ce priveste o serie intreaga de fosti sportivi sau fotbalisti. Federatia este, din acest punct de vedere, in totalitate, in afara cauzei.

Noi nu avem acces la dosarele nimanui. Noi nu umblam cu... Se spunea ca s-au dat bani, o nebunie totala si am cerut, pentru ca am inteles ca s-a solicitat ca toata lumea din sport sa-si faca public dosarul.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.