Sport 6 Iulie 2009 14:51
Jucatorii Osvaldo Miranda, Blagoja Todorovski si Nino Pekaric au fost pusi pe lista de transferuri de conducerea lui Dinamo si in urmatoarele zile se va negocia cu acestia termenii incheierii acordurilor financiare, a declarat, duminica, agentiei NewsIn, directorul sportiv Constantin Danilescu
"Am avut o discutie in aceasta dimineata cu cei trei si in urmatoarele zile vom incerca o solutie pentru incetarea raporturilor contractuale. Ei nu vor face parte din lotul pentru cantonamentul din Franta, vom vedea cum ii putem transfera defintiv la alte echipe", a spus Danilescu.

Pe langa cei trei, din lotul pe care Dinamo il va deplasa in Franta nu face parte nici fundasul dreapta Cristian Melinte. In schimb, toti jucatorii aflati in probe, printre care Laurentiu Rus si Adrian Cuciula, veniti de la Liberty Salonta, vor fi testati de Dario Bonetti.

Atacantul argentinian Osvaldo Miranda (25 de ani) a fost transferat de Dinamo in urma cu un an si jumatate, insa nu a reusit sa se impuna in prima echipa, iar in sezonul trecut a marcat doar doua goluri in 16 jocuri disputate.

Macedoneanul Blagoja Todorovski a fost adus la Dinamo in 2008 de la Sileks Kratovo, insa nu s-a aflat in lotul ros-alb decat in returul editiei 2008-2009, dupa care a fost imprumutat la diverse echipe, asa cum este si cazul fundasului sarb Nino Pekaric, adus de la Vojvodina Novia Sad in urma cu un an si jumatate in schimbul a aproximativ 500.000 de euro, dar care in sezonul trecut a fost imprumutat la Steaua Rosie Belgrad.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.