Sport 6 Iulie 2009 17:28
Internationalul portughez Cristiano Ronaldo a afirmat, sambata, ca este fericit de faptul ca a ajuns cel mai scump jucator din lume si considera ca Real Madrid a oferit pretul corect al tranzactiei prin cele 94 de milioane de euro platite catre Manchester United, informeaza AFP
"94 de milioane de euro? Cred ca este o suma justa. Daca cele doua parti s-au inteles pentru acesti bani, inseamna ca nu mai este nimic de adaugat. Marii fotbalisti costa foarte mult, iar daca vrei sa ii ai, trebuie sa platesti. Sunt fericit ca sunt cel mai scump jucator din lume", a spus noua achizitie a lui Real Madrid.

Cristiano Ronaldo, in varsta de 24 de ani, va avea prezentarea oficiala in tricoul gruparii spaniole, luni, la ora locala 21:00, pe stadionul Santiago Bernabeu, unde sunt asteptati 80.000 de fani madrileni.

Castigatorul Balonului de Aur din 2008 a semnat cu Real un angajament valabil pe sase sezoane, cu un salariu anual de aproximativ 13 milioane de euro. Mai mult, clauza de reziliere a contractului lui Ronaldo este de 1 miliard de euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.