Sport 3 Iulie 2009 18:29
Tehnicianul italian, Nicolo Napoli, a declarat, vineri, agentiei NewsIn, ca se afla in negocieri cu mai multe formatii din Romania si a negat ca ar fi semnat deja un acord cu echipa din Liga a II-a, Universitatea Cluj
"Nu m-am inteles cu Universitatea Cluj, dar este adevarat ca purtam negocieri. Am avut cateva discutii cu oficialii de la Cluj, dar inca nu am semnat nimic. Mai am oferte si de la alte doua formatii din Romania, dar nu e nimic sigur. Cel mai probabil, sambata voi sti unde voi antrena in sezonul viitor", a spus Napoli.

La randul sau, noul actionar al Universitatii Cluj, Florian Walter, a confirmat, pentru NewsIn, ca negociaza cu Napoli, dar nu a dorit sa faca mai multe comentarii.

Nicolo Napoli a ramas fara echipa dupa ce a fost demis de la Universitatea Craiova, cu trei etape inainte de finalul sezonului trecut.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.