Sport 3 Iulie 2009 00:20
28 de angajati ai turneului de la Wimbledon si trei jucatori de dublu sunt suspectati a fi purtatori ai virusului A/H1N1.
Gripa porcina face “victime” la Wimbledon. Daca initial se vorbea ca doar patru copii de mingi sunt suspectati a fi purtatori ai virusului A/H1N1, un purtator de cuvant al organizatorilor a anuntat ca numarul a crescut la 28.

“Este vorba despre angajati ai magazinelor de suvenire, ai firmelor de catering. In momentul in care au aparut simptomele, acestia au fost trimisi acasa”, a declarat acesta. Mai mult, conform presei engleze, nu mai putin de trei jucatori: slovacii Michal Mertinak, Filip Polasek si americanul Travis Parrot sunt suspectati ca fiind purtatori ai virusului gripei porcine.

Mertinak (29 de ani), care a facut pereche cu cehul Frantisek Cermak, si Polasek (24 de ani), coechipier cu americanul Travis Parrot (29 de ani), au ajuns pana in turul doi la Wimbledon, acolo unde Polasek a abandonat pentru ca nu se simtea bine.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.