Sport 3 Iulie 2009 00:17
Oficialul dinamovist recunoaste ca si el a dat note informative la Securitate atunci cand au ramas colegi de club in strainatate.
"Delatiunea e de cand lumea. Turnatoria semenului este exact ca asa-zisa cea mai veche meserie din lume, prostitutia. Daca nu cumva ambele au aparut in acelasi timp. Este vorba de o prostitutie morala, faptica, diferita de cea care presupune prostitutia femeii. Dar de aceeasi gravitate.

Era vorba de niste escroci educati de Securitate. Asa-zisii baieti descurcareti. Multi dintre ei, cei care lucrau la contrainformatii, astazi sunt milionari. Indiferent ce mi s-ar spune, pentru faptul ca te-ai asezat la masa si ai scris esti bun de plata. Chiar daca ai scris de bine despre un coleg inseamna ca ai colaborat cu un sistem, degeaba dreg unii busuiocul.

Eu nu am scris niciodata, chiar daca intrebau unii pe acolo", a declarat Cornel Dinu pentru mediafax.ro.

Ca si Mircea Lucescu, oficialul dinamovist spune ca "aceste dezvaluiri sunt facute pentru a distrage atentia. Nu fac bine deloc. Reinvie niste momente care ar trebui uitate si trecute sub tacere. Pericolul real nu era in sport. Nu sportivii au facut averi. Ar fi interesant daca s-ar face cunoscuti oamenii de afaceri, milionarii sau politicienii care au avut un trecut mult mai dureros si mai agresiv decat sportivii romani". In ultimele zile, presa a relatat despre existenta mai multor dosare la CNSAS, potrivit carora fosti jucatori sau oameni de fotbal au fost informatori ai Securitatii.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.