Sport 3 Iulie 2009 16:01
Australianca in varsta de 99 de ani, Ruth Frith, se antreneaza pentru participarea la World Masters Games, competitie pentru persoanele de toate varstele programata in luna octombrie la Sydney (Australia).
Ruth Frith va implini 100 de ani pana la World Masters Games si va fi astfel cea mai in varsta sportiva la aceasta competitie, care are ca obiectiv implicarea cat mai multor persoane indifirent de varsta. Alaturi de ea, in competitie va intra si fiica ei, Helen Searle, in varsta de 69 de ani, informeaza NewsIn, citand AFP.

Ruth Frith a vorbit despre participarea sa: "Pot sa spun ca imi place atletismul de cand eram in scoala primara si acesta este motivul pentru care particip. Nu stiu dece toata lumea vede ceva special in faptul ca voi avea 100 de ani, nu am facut nimic special, doar am imbatranit".

Frith este detinatoarea a cinci recorduri mondiale pentru categoria ei de varsta 95-99 de ani si se antreneaza de trei ori pe saptamana. Ea a inceput sa concureze la varsta de 74 de ani.

Competitia World Masters Games este programata in perioada 10-18 octombrie la Sydney.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.