Sport 3 Iulie 2009 12:32
Campionul mondial IBF, Lucian Bute, isi va pune din nou in joc centura la supermijlocie in fata mexicanului Librado Andrade, licitatia de organizare a meciului fiind castigata de firma Golden Boy, cea care il impresariaza pe mexican.
Golden Boy a castigat licitatia cu oferta de 1.211.000 de dolari, aceasta fiind cu 16.000 de dolari mai mare decat cea a celor de la Interbox. Data si locul meciului vor fi stabilie de promotorul mexicanului in maxim 15 zile. Lucian Bute va avea o bursa de 908.000 de dolari, reprezentand 75% din suma totala, informeaza NewsIn.

Referitor la acest meci, Bute a spus: "Sunt dezamagit ca nu voi boxa la Montreal, dar sunt gata sa lupt cu oricine, oriunde. Cel mai important este ca voi lupta din nou Andrade. In fiecare zi intru in sala de antrenament cu dorinta de a inlatura toate indoielile aparute dupa ultimul minut al rundei a 12-a din meciul cu el".

Lucian Bute si-a aparat ultima oara centura de campion mondial la versiunea IBF in luna martie cand l-a invins pe Fulgencio Zuniga prin KO tehnic, in repriza a 4-a. Bute si Andrade s-au intalnit in octombrie 2008, cand romanul si-a pastrat centura invingand la puncte dupa 12 reprize.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.