Sport 2 Iulie 2009 23:30
Conducerea clubului Dinamo si Mircea Rednic au ajuns, miercuri, la un acord in privinta incheierii intelegerii dintre tehnician si gruparea din Stefan cel Mare, care mai era valabila pana la sfarsitul sezonului urmator.
"M-am intalnit azi cu Mircea Rednic si am pus lucrurile la punct. Ne-am dat mana si am discutat despre intelegerea pe care o avea cu Dinamo. De fapt, noi ne-am inteles de mai mult timp, nu mai era vorba de ceva de semnat, aveam un acord verbal", a declarat miercuri, agentiei NewsIn, presedintele CA al lui Dinamo, Nicolae Badea.

Antrenorul Mircea Rednic a renuntat sa mai pregateasca gruparea din Stefan cel Mare, dupa ce actionarii au decis sa-i acorde lui Cornel Dinu atributiunile de management sportiv.

Rednic a negociat cu actionarii ramanerea in functie, dupa ce Ioan Ovidiu Sabau a refuzat oferta de a prelua Dinamo.

Tehnicianul s-a intalnit cu oficialii ros-albi si ajunsese la un acord cu acestia pentru a continua, insa, in cele din urma, a decis sa renunte ca urmare a numirii lui Dinu.

Noul antrenor al lui Dinamo, italianul Dario Bonetti, a semnat saptamana trecuta un contract valabil pana in 2011, iar de sambata conduce antrenamentele formatiei din Stefan cel Mare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.