Sport 2 Iulie 2009 23:27
Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat miercuri, ca reactie la insinuarile lui Gheorghe Hagi, ca nu a colaborat niciodata cu Securitatea si a precizat ca s-ar fi spanzurat daca s-ar fi dovedit ca a dat macar o nota informativa.
"O singura nota, un singur cuvant, o singura semnatura daca exista sau macar trei litere, acum Gigi Becali se izola in munti si nu mai dadea ochii cu oamenii de rusine. Ma izolam in pustiu si ma spanzuram", a declarat Gigi Becali, miercuri, la Realitatea FM, informeaza NewsIn.

Proaspatul europarlamentar l-a atacat din nou pe Hagi: "Este nebun, se simte obsedat, ca a scris tone, kilometri. Se simte cu musca pe caciula", a declarat Becali. Intrebat daca este sigur ca Hagi a colaborat cu Securitatea, Becali si-a schimbat discursul, spunand: "Nu stiu sigur despre el, dar cred ca se simte cu musca pe caciula".

Patronul Stelei, care este in vacanta la Monte Carlo, a mai spus ca il va ruga pe varul sau, Virgil, sa aduca in fata presei actul de la CNSAS prin care se precizeaza ca nu a facut politie politica si nici macar nu figureaza in arhivele acestei institutii.

Becali a mai povestit ca inainte de Revolutie fotbalistii Rodion Camataru si Dorin Mateut i-au ajutat familia, intr-un moment in care risca sa ii fie confiscate bunurile. "Cei doi au plecat din cantonament de la Saftica si s-au dus la generalul Nuta. Aveam oi multe la marginea Bucurestiului si Ceauseasca daduse ordin sa nu mai fie nicio oaie, iar Camataru si Mateut s-au dus si au spus ca sunt ale lor, sa ma salveze", a povestit Becali.
Reactia lui Becali privind o eventuala relatie cu Securitatea a venit dupa ce Hagi le-a sugerat miercuri reprezentantilor mass-media sa ii verifice dosarul patronului Stelei.

"Noi am fost sportivi, nu altceva. Nu am scris noi, noi am jucat, altii au scris. Verificati dosarul celor care fac insinuari, verificati-i dosarul patronului de la Steaua, sa vedeti ce a facut", a spus Hagi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.