Sport 2 Iulie 2009 19:03
Dorinel Munteanu va fi numit maine in functia de antrenor al echipei Otelul Galati, cu care va semna un contract valabil doua sezoane, cu obiectivul calificarii in Liga Europa
"Este adevarat, am ajuns la un acord verbal cu Dorinel Munteanu. Inca nu a semnat, dar o va face maine. Va semna pe doi ani, iar obiectivul sau in noul campionat va fi o calificare in Liga Europa. In privinta lui Petre Grigoras, inca nu m-am intalnit cu el, dar m-am inteles verbal in privinta incheierii intelegerii sale", a spus astazi, pentru NewsIn, directorul general al Otelului Galati, Marius Stan.

Tehnicianul in varsta de 41 de ani a negociat simultan cu FC Timisoara si Universitatea Cluj, in ultima saptamana, insa, in cele din urma, ambele grupari au decis sa numeasca alti antrenori. Fostul mijlocas al echipei nationale a mai pregatit in cariera sa echipele CFR Cluj, FC Arges, FC Vaslui, Steaua si Universitatea Cluj.

Otelul Galati a ramas fara antrenor principal dupa ce Petre Grigoras si-a inaintat demisia in cursul zilei de sambata, dupa aproximativ trei ani si jumatate de activitate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.