Sport 1 Iulie 2009 16:18
Gruparea engleza Manchester United a anuntat, miercuri, ca spaniolii de la Real Madrid au platit in intregime cele 94 de milioane de euro pentru transferul lui Cristiano Ronaldo si astfel trecerea portughezului la formatia madrilena este completa
"Toti cei de la Manchester United ii ureaza mult succes lui Cristiano la noua sa echipa. Ronaldo a fost un jucator minunat pentru Manchester, iar in cei 6 ani pe care i-a petrecut pe Old Trafford l-am vazut ajungand cel mai bun fotbalist din lume. Contrubutia sa la succesele echipei a fost una majora, iar modul lui de a fi i-a captivat pe fanii din intreaga lume", a spus managerul "diavolilor", Sir Alex Ferguson, citat de NewsIn.

Cristiano Ronaldo a semnat un contract pe 6 sezoane cu Real Madrid, iar jucatorul va fi prezentat oficial luni, pe stadionul Santiago Bernabeu. Potrivit presei spaniole, Ronaldo, transferat in schimbul a 94 de milioane de euro, va incasa un salariu anual net de 13 milioane de euro, fiind fotbalistul cu cel mai bun contract din lume.

In afara de Ronaldo, Real Madrid i-a mai transferat pe brazilianul Kaka si pe spaniolul Raul Albiol si, din cate se pare, ibericii au ajuns la un acord si cu Olympique Lyon pentru trecerea francezului Karim Benzema la gruparea din Madrid.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.