Sport 2 Iulie 2009 15:23
Fostul mare international Gheorghe Hagi a declarat, miercuri, ca a primit in aceata vara o oferta de la o formatie importanta din fotbalul romanesc, dar a refuzat-o deoarece vrea sa continue munca inceputa la academia care ii poarta numele
"Am avut mereu oferte, nu doar acum. In aceasta vara am avut o oferta mare din tara, dar nu am vrut sa ajung la vreun conflict ulterior cu oamenii de acolo. Academia e mai importanta decat orice oferta in acest moment", a spus Hagi.

Acesta a vorbit si despre situatia de la echipa nationala, fiind convins ca noul selectioner Razvan Lucescu poate avea succes: "S-a vazut o schimbare, dar trebuie sa avem rabdare. E prea devreme sa vorbim despre o noua echipa nationala, Razvan are ambitiile lui si trebuie sa avem incredere in el".

Gheorghe Hagi s-a aratat deranjat de faptul ca fostul sau coleg Gica Popescu este acuzat ca a fost informator al Securitatii. "Nu e nimic de comentat, e o mizerie tot ce s-a intamplat, noi suntem oameni de sport, vorbim doar despre sport. In ultima vreme au aparut tot felul de diversiuni impotriva sportivilor care au facut imagine buna tarii. Dar asta e Romania", a opinat el, adaugand ca este extrem de dezamagit de faptul ca presa a anuntat ca ar putea divorta de sotia sa: "Este o mizere, nu e nimic adevarat".

Gheorghe Hagi si Dan Petrescu au participat miercuri la deschiderea celei de-a sasea editii Gillete pentru selectionerea tinerelor talente la fotbal, unde mai sunt angrenati tehnicienii Emeric Ienei si Cornel Dragusin.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.