Sport 2 Iulie 2009 15:10
Mijlocasul echipei Rapid, Costin Lazar, a declarat, miercuri, dupa vizita medicala, ca situatia giulestenilor este incerta si considera ca fara o campanie buna de achizitii nu se poate face performanta la clubul alb-visiniu
"Situatia este incerta si isi pune amprenta si asupra jucatorilor. Lucrurile nu stau foarte bine, si in acest fel nu stiu daca putem spera la un loc de Liga Europa. In alte situatii si noi ne-am propune sa castigam titlul, dar asa... Nu pot sa zic daca vom avea pretentii mari in sezonul acesta, chiar daca noi fotbalistii ne dorim foarte mult sa mergem in Liga Europa sau in Liga Campionilor. Nu stiu daca se pot obtine performante in conditiile in care vindem si nu aducem niciun jucator. Cred ca pentru sezoanele viitoare, varianta va fi sa aducem mai multi tineri la prima echipa", a spus Lazar, citat de NewsIn.

Mijlocasul a mai afirmat ca problemele de la club isi pun amprenta asupra jucatorilor si, tocmai de aceea, au fost prezenti doar 20 de fotbalisti la vizita medicala. Lazar a precizat ca nu il sperie transferurile pe care le fac celelalte echipe, pentru ca in situatia in care este clubul alb-visiniu "nimic nu ma mai sperie".

Lotul formatiei Rapid a efectuat, miercuri dimineata, la Institutul National de Medicina Sportiva (INMS) vizita medicala, la care au participat doar 20 de jucatori. De la acest control au lipsit Spadacio, Djalovic, Bozovic si Ivelja, care nu au ajuns inca in Romania, dar si Perja si Nicolae Grigore, care nu s-au prezentat pentru ca angajamentele lor cu Rapid au expirat. Jucatorii prezenti la vizita medicala au fost: Andrade, Marinescu, Straton, Pinto, Lazar, Raduta, Paun, Bratu, Grigorie, Iencsi, Mardare, Ricardo Fernandes, Maftei, Buga, Dobroiu, Cesinha, Ionescu, Marius Constantin, Ionita si Herea.

Jucatorii se vor pregati pana luni la ProRapid, apoi vor pleca intr-un prima stagiu de pregatire la Poiana Brasov, in perioada 6-11 iulie, cand vor sustine si doua partide amicale, cu adversari inca nestabiliti. Apoi, giulesetenii vor mai efectua un cantonament in Germania, langa Dusseldorf, intre 15 si 26 iulie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.