Sport 1 Iulie 2009 01:50
Falimentul Rapidului este din ce in ce mai aproape. Acesta a fost anuntul lui Grigore Sichitiu. Directorul general al giulestenilor a lasat sa se inteleaga faptul ca principalul vinovat este George Copos, care parca a facut tot posibilul pentru a se ajunge in aceasta situatie.
Finantatorul Rapidului ar fi recurs la aceasta manevra pentru ca nu mai dorea sa bage bani si nimeni nu a vrut sa cumpere clubul.
“Se inchide taraba”, a anuntat Grigore Sichitiu, directorul general al Rapidului.

Acesta prevestise falimentul echipei de langa Podul Grant inca din iarna, dar abia acum se vad adevaratele proportii ale crizei. Giulestenii sunt intr-o situatie financiara foarte grea, in conditiile in care datoriile sunt mari, atat fata de jucatori, cat si fata de alti agenti economici. Sichitiu este de parere ca cea mai neagra perioada a clubului este cea in care conducerea executiva a fost detinuta de Constantin Zotta.

“Zotta e un necalificat in fotbal si partenerul lui de savarine. Un om care s-a remarcat doar pentru ca l-a alergat Iorgulescu si l-a batut Sechelariu. Eu am toate licentele si toate diplomele, vorbesc cinci limbi straine, am castigat de doua ori Cupa Campionilor Asiei si am participat, cu Lucescu si cu Iordanescu, la Campionate Mondiale si Europene”, a spus Sichitiu, care a considerat suspecta tacerea lui Copos, in timp ce Zotta “nenorocea” clubul.

Cu alte cuvinte, directorul general al Rapidului banuieste ca falimentul nu este decat un plan al lui George Copos, care nu mai dorea sa investeasca si nu gasea cumparator. “Nu comentez ce spune Sichitiu”, a declarat finantatorul giulestenilor. Despre apropierea dintre Copos si Zotta a vorbit si Dinu Gheorghe, presedintele lui FC Brasov: “Costel Zotta era urechea lui Copos de la Crowne Plaza!”


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.