Sport 1 Iulie 2009 01:46
Antrenorul sau declara ca genunchii ibericului arata ca ai unui tenisman de 33 de ani, specialistii vorbind chiar de o retragere prematura a lui Nadal.
Numarul 1 mondial, spaniolul Rafael Nadal, este la un pas sa-si incheie cariera. Aflat in plina ascensiune, ibericul ar putea fi obligat sa agate racheta-n cui din cauza problemelor de sanatate. “Este una dintre cele mai grele decizii din cariera mea. Am jucat cu probleme la genunchi multe luni. Am nevoie de timp sa ma refac, voi munci foarte mult ca sa revin cat mai repede”, isi anunta Nadal decizia de a nu-si apara titlul la Wimbledon. Problemele la genunchi sunt insa mult mai serioase decat credea initial liderul clasamentului ATP. Din cauza tendinitei de care sufera de doi ani, genunchii lui Nadal arata la 23 de ani de parca ar avea 33 de ani.

“Este un caz unic. Este destul de greu pentru el ca nu-si poate apara titlul si asta pe langa durerile la genunchi”, spune antrenorul Sven Groneveld, citat de “The Guardian”. Rafael Nadal are probleme cu genunchiul drept de mai mult timp, iar la Mastersul de la Miami i-a aparut un edem si la cel stang. Dupa eliminarea din optimile turneului Roland Garros, unde detinea ultimele patru titluri, Nadal nu a mai participat la nici o competitie.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.